Bloemen bestellen valentijnsdag
Gezond lichaam, Hulp van de dokter

Bloemen bestellen valentijnsdag

Verras uw secretatesse met een mooie bos bloemen, fruitmand of een kado! Online bloemen bestellen en bezorgen. Secretaresse dag bloemen, op secretaresse dag bloemen bezorgen, bestellen en versturen voorr uw secretaresse. U kunt uw secretatesse verrassen op secretaressedag met een[…]

Huisarts epe
Hulp van de dokter

Huisarts epe

En dat is precies wat ik bij andere reguliere artsen heb meegemaakt. Als ik dan hun resultaat bij mij vergelijk met het resultaat van paul van. Meerendonk van het biologisch medisch Centrum Utrecht dan kan ik alleen maar vol lof[…]

Bloeding na abortus
Leef samen, Hulp van de dokter

Bloeding na abortus

Sepsis - een aantal gebruikers van de abortuspil is overleden ten gevolge van een ernstige bloedvergiftiging. Dood - in extreme gevallen kunnen lichamelijke complicaties - zoals overdadige bloeding, infectie, orgaanbeschadigingen en tegenreacties tegen de anesthesie - tot de dood leiden.[…]

Wat doen tegen maagzweer
Hulp van de dokter

Wat doen tegen maagzweer

Terwijl u zit of ligt, kunt u dezelfde oefening doen door met uw voeten op en neer te bewegen. Het vasthouden van vocht wordt ook wel oedeem genoemd; een ophoping. Wanneer aderen in de benen het bloed niet goed afvoeren[…]

Fotografie bewerken
Gezond lichaam, Leef samen, Hulp van de dokter

Fotografie bewerken

Ik fotografeer al vanaf jonge leeftijd en doe dit nog iedere dag met veel plezier. Als ik een foto maak zoals ik die in gedachten had geeft mij dit veel voldoening. Tijdens de workshop wil ik je dit gevoel ook[…]

Fotografie bewerken
Gezond lichaam, Leef samen, Hulp van de dokter

Fotografie bewerken

Ik fotografeer al vanaf jonge leeftijd en doe dit nog iedere dag met veel plezier. Als ik een foto maak zoals ik die in gedachten had geeft mij dit veel voldoening. Tijdens de workshop wil ik je dit gevoel ook[…]